| Henüz Üye Degilmisin ? Üye Ol | Parolamı Unuttum |
![]() |
|
||||||
| Anasayfa | Forum | Kayıt ol | Arcade | Yardım | METALLIFE RADYO | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
BiLinenin Ötesinde ~ ![]() |
Herkesin kendini özgürce saygı çerçevesinde dilediği kadar ifade edebildiği sözlük .
Arkadaşlar Hepinize Öneriyorum Bu sözlüğü , her ne kadar küfürbaz bir toplum olsakta, küfür sevmeyenler için güzel bir mekan olabilir ![]() Buyurun ; http://dogu.sozlukspot.com/ ![]() "Bazen gerçeği söylemek yalan söylemekten daha çok acıtır, ve biz yalan söyleriz."
Boardımızdaki Mp3'ler tamamiyle tanıtım amaçlı olarak eklenmiştir ve 24 saat içerisinde silinmesi gerekmektedir.Aksi takdirde doğabilecek her türlü yasal sorumluluk size aittir. Sevdiğiniz sanatçılara destek olmak adına müzik marketlerden albümlerini satın alınız. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Lady Moderators ![]() |
şöyle bir göz gezdirdim de kesinlikle hoş bir yer gibi gözüktü bana =)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
BiLinenin Ötesinde ~ ![]() |
Bu Arada Sözlük xiasoad Arkadaşımıza ait tir Bundua belirteyim
![]() ![]() "Bazen gerçeği söylemek yalan söylemekten daha çok acıtır, ve biz yalan söyleriz."
Boardımızdaki Mp3'ler tamamiyle tanıtım amaçlı olarak eklenmiştir ve 24 saat içerisinde silinmesi gerekmektedir.Aksi takdirde doğabilecek her türlü yasal sorumluluk size aittir. Sevdiğiniz sanatçılara destek olmak adına müzik marketlerden albümlerini satın alınız. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Lady Moderators ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
>>>>>>WebMasteR<<<<<< ![]() |
Ben oldum bile üye
![]() ![]() Boardımızdaki Mp3'ler tamamiyle tanıtım amaçlı olarak eklenmiştir ve 24 saat içerisinde silinmesi gerekmektedir.Aksi takdirde doğabilecek her türlü yasal sorumluluk size aittir. Sevdiğiniz sanatçılara destek olmak adına müzik marketlerden albümlerini satın alınız. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Administrators ![]() |
Alıntı:
. Neyse Bende Girip Bakıcam O Zaman Bir Ara .Melis' lerin En Bitanesi, En Güzeli!! RecordLife ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Lady Moderators ![]() |
Alıntı:
Cümleten geliyoruz ![]() Uzayların En Bitanesi, DaveMustang. ![]()
Konu RecordLife tarafından (08-22-2010 Saat 01:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member ![]() |
abilerim ablalarım gelin buyurun |
|